Создавање
Посветли Насмевки

Гордејте се со
Вашата Насмевка

Заштедете со Нашето
Стоматолошко Патување

Искусете
Стоматолошки Одмор!

Искусете
Стоматолошки Одмор!

Четири тима на матични стоматолози во нашата ординација се грижат за вашето како за оралното здравје на вашето семејство ,третирајки ги сите возрасни групи.
Во нашата ординација подеднакво се работат и фиксната и мобилната протетика. Изработуваме конструкции од метална керамика и безметална керамика.
Оралната хирургија во нашата ординација третира од обични екстракции на едно корени и повеке корени заби, до третирање на повреди, болести и израстоци во устата.
Парадентозата е болест која се карактеризира со предвремено губење на забите иако истите најчесто се здрави или интактни (непломбирани или лекувани). Во светски размери парадентозата е застапена кај 95 отсто од популацијата.
Ендодонција е гранка во стоматологијата која се занимава со лекување на нервот и ткивата околу коренот на забот. Самата процедура вклучува во себе дијагноза и лекување на внатрешноста од забот.
Стоматолошка ординација Д-р Луканоски нудиме можности за обложено плаќање по различни услови како и поволности за корисници на разни клубски попусти/картички.

Дел од нашиот тим

https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/FaceApp_1656323375255-scaled-e1657042824146.jpg

Др.Ана Смилевска

Стоматолошка сестра
 • Конзервативна стоматологија
 • Естетска стоматологија
 • Ендодонтско машинско лекување со микроскоп
 • Работно искуство  12 год.
https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/FaceApp_1656323183890-scaled-e1657041573333.jpg

Спец. Др.Бојан Велкоски

Специјалист по пародонтологија
 • Конзервативна стоматологија
 • Естетска стоматологија
 • Ендодонтско машинско лекување
 • Пародонтална хирургија
 • Орална хирургија
 • Протетика
 • Работно искуство 5 год.
https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/FaceApp_1656323035735-scaled-e1657041264916.jpg

Спец. Др.Ивица Луканоски

Управител
 • Специјалист по орална хирургија и имплантологија
 • М-р по стоматолошка протетика и дигитална стоматологија
 • Работно искуство 22 год.
https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/FaceApp_1656323225945-scaled-e1657041771900.jpg

Спец. Др.Силвија Герова

Специјалист по орална хирургија и имплантологија
 • Орална хирургија
 • Пародонтална хирургија
 • Протетика и раставративна стоматологија
 • Конзервативна стоматологија
 • Естетска стоматологија
 • Ендодонтско машинско лекување
 • Работно искуство 14 год.
https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/FaceApp_1656323690791-scaled-e1657042939297.jpg

Спец. Др.Марина Стојкова

Специјалист по Протетика
 • Протетика и раставративна стоматологија
 • Конзервативна стоматологија
 • Естетска стоматологија
 • Ендодонтско машинско лекување
 • Работно искуство 15 год.

Клиенти со
Причина за насмевка

Philomena

Дентални Импланти

https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/Testmonial_2-160x160.png
https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/Testmonial_2-160x160.png

Топло го препорачувам доктор Ивица и сигурно ќе се вратам повторно. Благодарам за се што направивте за мене.

Eric

Дентални Импланти

https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/Testamonial_-160x160.png
https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/Testamonial_-160x160.png

Третманот беше одличени за мене и за жена ми и за ќерка ми. Услугата е одлична, а цените се многу разумни споредено со други места.

Стоматолошки
Професионалци

Стоматолошката ординација “Д-р Луканоски” е основана  2002 год .од тогаш до денес постојано се надградуваме и инвестираме како во нашето знаење така и во современа опрема и материјали , развивајки се во ординација која сосвојот љубезен персонал и стручна подготвеност ке ви пружи врвна грижа и стоматолошки сервис. Од 01.06.2005 година склучивме договор со Фондот за здравствено осигурување на Р. Македонија. Довербата за матичен стоматолог ни ја имаат доверено повеќе од 10 000 пациенти и нивните семејства.

Денес во нашата ординација работат пет тима на матични стоматолози кои ќе ви пружат врвна услуга по заштитени цени кои се пропишани од ФЗОМ.

Добијте Препорака

  https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/FaceApp_1656323622770-scaled-e1657042344432-768x768.jpg

  Перфектна Насмевка,
  Извонредно

  Квалитетна Услуга
  Задоволни Пациенти
  Дентален Туризам

  Започнете го
  Стоматолошкото патување

  Препуштете се на дентален одмор во Македонија. Македонија е жива дестинација која нуди разновидни активности за сите видови туристи, задоволувајќи сечиј личен вкус и стил.

  Започнете го
  Стоматолошкото патување

  Препуштете се на дентален одмор во Македонија. Македонија е жива дестинација која нуди разновидни активности за сите видови туристи, задоволувајќи сечиј личен вкус и стил.
  Патување
  Сместување
  Сместување
  Водич
  Забава
  Врвна Стоматологија

  Препуштете се на,
  Вашето Патување

  https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/0-02-05-8403151cdcafb836cbc76220aeb55ff122cb91201dec8c3fc35e8afea7a5ce7f_57a0255f0bec2959-640x640.jpg

  Историја

  https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/0-02-05-ffd466e53b77fe08c890219950f67420271beea74aaf8ff796ff7001b4082aac_c57422cc727a630b-640x640.jpg

  Уметност

  https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/0-02-05-43229d6f9f9e41871e7369bac26e3f2fc88f0dfa5b41c7cf43b892278f4d9402_d7b0bdfd7da0d859-640x640.jpg

  Гастрономија

  https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/viber_image_2022-07-10_18-28-57-944-640x640.jpg

  Активности

  https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/0-02-05-8403151cdcafb836cbc76220aeb55ff122cb91201dec8c3fc35e8afea7a5ce7f_57a0255f0bec2959-640x640.jpg

  Историја

  https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/0-02-05-ffd466e53b77fe08c890219950f67420271beea74aaf8ff796ff7001b4082aac_c57422cc727a630b-640x640.jpg
  Уметност
  https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/0-02-05-43229d6f9f9e41871e7369bac26e3f2fc88f0dfa5b41c7cf43b892278f4d9402_d7b0bdfd7da0d859-640x640.jpg
  Гастрономија
  https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2022/07/viber_image_2022-07-10_18-28-57-944-640x640.jpg
  Активности

  Контактирајте не веднаш
  +389 2 3079 958

  Контактирајте не веднаш
  +389 2 3079 958

  We’re a friendly team of dentists working together to ensure that you receive the best treatment that you require.

  About DentiCare
  Our Awards
  https://lukanoskipremium.mk/wp-content/uploads/2020/01/footer-awards.png
  Social Networks

  Visit DentiCare on these social links.

  @Copyright 2022 by Lukanoski. All rights reserved.